Wat kan er nou nog vernieuwd worden aan pubquizzes? Een lijst vragen en antwoorden, teams die de antwoorden opschrijven en bier tussendoor. Het is een concept dat weinig vernieuwing nodig heeft omdat het gewoon werkt.

Maar iedereen die veel quizt heeft het wel eens meegemaakt: Je hoort drie vragen en weet al dat je precies deze quiz al eens gespeeld hebt, ergens anders. Dat klinkt als een freebie, een gratis overwinning, maar het is eigenlijk helemaal niet leuk. De uitdaging van het onbekende is wat de quiz de moeite waard maakt.

Wij doen het daarom anders. Elke keer dat iemand een quiz bij ons koopt wordt die dynamisch samengesteld. Daarbij zorgt onze software voor een goede verdeling van de vragen over de categorieën. En als je wilt kun je als koper ook nog eens zelf kiezen welke categorieën of onderwerpen je überhaupt in je quiz wilt hebben.

Benieuwd hoe het werkt? Je kunt het hier proberen. Een account maken of afrekenen hoeft niet. Dat doe je pas als je quiz klaar is en je tevreden bent met je keuzes.